Naar welke fiets ben je op zoek?

Hoe kunnen we u helpen?

Naar welke fiets ben je op zoek?

Hoe kunnen we u helpen?

Naar welke fiets ben je op zoek?

Hoe kunnen we u helpen?

Een beetje over fietsen

In 1493 zou Leonardo da Vinci een visioen hebben van een voertuig dat op een fiets leek. Het voertuig had twee even grote wielen met spaken, een stuurwiel, een slingermechanisme, een ketting en een tandwiel. De afgebeelde figuur bleef echter vele jaren verborgen en had geen enkele invloed op de ontwikkeling van de fiets, drie eeuwen later. De schets werd gevonden in Leonard’s aantekeningen in 1974; omdat het niet erg nauwkeurig is, wordt de uitvoering ervan toegeschreven aan de assistent van de meester, genaamd Salai, hoewel de auteur van het idee waarschijnlijk Leonardo zelf was.

Waarom kiezen klanten onze winkel?

Sinds jonge jaren zorgen we voor fietsen, met passie en toewijding.

Passen

We proberen het klanten gemakkelijker te maken om het juiste model, de juiste maat of andere belangrijke elementen te kiezen, zoals het aantal versnellingen en het type remmen.

Gemakkelijker contact

Ons team werkt de hele tijd voor u, neem dan on-line contact met ons op.
We zullen graag al uw vragen beantwoorden.

Passie en betrokkenheid

Alles wat we doen, doen we met liefde en passie voor fietsen, kennis en ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan en die we doorgeven aan onze klanten.

Gegarandeerde verzending

Wij maken gebruik van de diensten van transportbedrijven zoals: DHL, DPD, Post.nl. Zendingen komen altijd op tijd aan, daarover praten de meningen van onze klanten.

Garantie

Elk nieuw product is onderhevig aan een garantie, afhankelijk van de fabrikant, de voorwaarden zijn te vinden in de productbeschrijving in onze winkel.

Gecertificeerde kwaliteit

Onze producten hebben kwaliteitscertificaten afhankelijk van de fabrikant, informatie is te vinden in de beschrijving van het geselecteerde product in onze winkel.